Nog geen lid?
Maak hier een account !
 
 

Nieuws  

15/04/2016

Nieuwe regelgeving voor verlichting en ventilatie van arbeidsplaatsen [...]


1/01/2016

Jaarverslag van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk [...]


1/01/2016

nieuwe tarifering voor externe diensten [...]


7/10/2013

KB betreffende betreffende de keuze, de aankoop en het gebruik van collectieve beschermingsmiddelen [...]


15/07/2013

Nieuwe KB houdende de in voetbalstadions na te leven veiligheidsnormen [...]


... PLUS DE NEWS

HACCP - voedselveiligheid [Permanente vorming en bijscholing voor preventieadviseurs]

 

Doelstellingen:

Alle bedrijven, instellingen en scholen zijn op de één of andere manier betrokken bij het verstrekken
van maaltijden voor personeelsleden : van broodjes tot warme, gevarieerde maaltijden.
Het is belangrijk ervoor te zorgen dat werkgever en werknemer binnen hun werkomgeving zeker kunnen zijn van een gewaarborgde, veilige voeding.
Om precies deze waarborg te realiseren, is het onontbeerlijk de basisprincipes voor goede
hygiënepraktijken (GHP)onder de knie te krijgen en te weten welke instrumenten hierbij kunnen
worden gebruikt.
Via deze korte, maar intensieve cursus krijgen de deelnemers niet alleen informatie betreffende
de geldende wetgeving, maar ook over de traceerbaarheid van voedingsmiddelen, goede
hygiënepraktijken, risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen (HACCP - Hazzard Analysis
and Critical Control Points) en het uitvoeren van een keukenaudit, dit zowel theoretisch als
praktijkgericht.

 

Programma:

08.30 Ontvangst met koffie
09.00 Aanvang seminarie voedselveiligheid - traceerbaarheid, goede hygiënepraktijken, HACCP,…
etc.. : een geresumeerd overzicht van alles wat ‘voedselveiligheid’ inhoudt.
10.30 Koffiepauze
10.45 Vervolg uiteenzetting voedselveiligheid
11.45 Info audit keukens
12.00 Vraagstelling en evaluatie
12.30 Aperitief en lunch in het didactisch restaurant
14.00 Rondleiding en audit van de keukens
16.00 Afsluiting cursus
U krijgt een afdruk van de presentatie en in het kader van de permanente opleiding wordt na
afloop een attest van deelname overhandigd.

 

Formules en prijzen:

  • Uren: van 9 tot 16 uur
     
  • Deelnemingsprijs
    289€ excl BTW - syllabus, koffie & middaglunch

 

Informatie omtrent KMO-portefeuille:

Cresept is erkend als dienstverlener voor de pijler Opleidingen bij KMO portefeuille.
Ons erkenningsnummer : DV.O104557
Voor meer info zie www.kmo-portefeuille.be

 

 

 

  • Duur: 1 dag

 

Doelgroep:

Preventieadviseurs, verantwoordelijken voor keukens, personeel dat betrokken is bij bereiding van maaltijden.

 

Contact:

CRESEPT vzw
W. A. Mozartlaan, 4
1620 DROGENBOS
Tel. : 02 376 94 74
Fax. : 02 331 67 96
info@cresept.be